"Gledao sam ga kako plače kao malo dijete dok su drugi hvatali prvi let"
Foto - EPA

Maradona o Messiju

"Gledao sam ga kako plače kao malo dijete dok su drugi hvatali prvi let"

M. Šljivak

Lionel Messi često je izložen kritikama kako u dresu reprezentacije Argentine ne pruža partije kao u Barceloni.

Godinama čudesni Argentinac pokušava nešto napraviti sa reprezentacijom, ali to mu nikako ne uspijeva i Gaučosi redovno ostaju bez trofeja.

Iako je izložen ogromnim kritikama u njegovu zaštitu stao je niko drugi do Diego Armando Maradona. Riječi koje je izrekao zaista su nevjerovatne.

"Messi mi je veliki prijatelj, pa mogu ovo reći. Vidio sam ga kako plače u svlačionici kada smo izgubili 4:0. On je plakao dok su drugi hvatali prvi let kako bi se vratili u svoje klubove. Plakao je kao malo dijete", rekao je Maradona.

Najveći uspjeh Messi je sa reprezentacijom Argentine ostvario 2014. godine kada je stigao do finala Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Međutim, taj veliki trofej, koji bi ga sasvim sigurno učinio besmrtnim u ovoj zemlji, nije uspio da osvoji, pa zaluđenici fudbalom u Argentini ga još uvijek često kritikuju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi