2

Komentari (2)

King_Kenny
...dobiti ovakvog igraca za sicu od 41 milion je premija,ja ne mogu da vjerujem da su ga tako jeftino uzeli i da se niko nije umijesao...25 godina,ima i visinu i brzinu,pozicioniranje,cita igru,kompletan defanzivac,ni ne cudi takva dobra statistika...Italija i Juventus imaju novog Chiellinija...
user1658611289
Apsolutno si uranio sa takvom njegovom statistikom. Juve je dao novac za njegove igre al prije Juventusa. Tek treba da opravda tu lovu. Za tri tekme Juve je primio 3 gola. Mnogi mnogi igrači kada predju u velike klubove zatrokiraju jednostavno. Milion primjera a najsvježiji su Upamecano ili ona soha iz junajteda. To su ogromne razlike velikih i malih !!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti