Glik: Džeko je napadač svjetske klase, ali ne smijemo zaboraviti i na druge igrače
Glik će sutra predvoditi tim Poljske u meču na Bilinom polju

Kapiten reprezentacije Poljske o duelu protiv BiH

Glik: Džeko je napadač svjetske klase, ali ne smijemo zaboraviti i na druge igrače

Dino Kurbegović

Nogometna reprezentacija Poljske sutra će na Bilinom polju u Zenici gostovati kod selekcije Bosne i Hercegovine. Poljaci u Zenicu dolaze po pozitivan rezultat, iako znaju da igraju protiv veoma kvalitetnog protivnika.

Kapiten selekcije Poljske, Kamil Glik vjeruje da je ekipa sprema sutra odigrati dobar meč i ubilježiti povoljan rezultat.

"Naravno da smo odigrali nešto lošiju utakmicu protiv Holandije. Radili smo dobru analizu protiv BiH imamo neki plan i nadamo se da ćemo uspjeti da odradimo sve ono što od nas selektor traži", ističe Glik.

Kazao je nešto više i o kapitenu i najboljem igraču BiH.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Džeku znam veoma dobro, napadač svjetske klase imao je dobru sezonu, ja sam gledao cijeli meč protiv Italije i treba obratiti posebnu pažnju na njega ali i ostala reprezentacija Bosne i Hercegovine je veoma dobra i ne smijemo nikome dati puno prostora za igru" kazao je Glik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi