Žižović: Moramo popraviti realizaciju, nadam se već sutra

Radnik dočekuje Široki Brijeg

Žižović: Moramo popraviti realizaciju, nadam se već sutra

S. Mlaćo

Pred nogometašima Radnika u subotu je novi izazov. Na svom stadionu će ugostiti Široki Brijeg, a radi se u veoma zanimljivom meču, jednom od derbija kola.

U Radniku vjeruju da pred svojim navijačima mogu do nove pobjede.

"O Širokom je bespotrebno trošiti riječi, radi se o ekipi koja je jedna od najbolje četiri u BiH. Činjenica je da je naša realizacija slabija, ali smo proteklih dana vrijedno radili kako bi neke stvari popravili u našoj igi. Stvaramo dosta prilika, ali za nešto više potrebno je postići pogodak. Iskreno se nadam da će moji igrači u utakmici protiv Širokog Brijega biti skoncentrisani kako bi realizacija bila na nešto bolje nivou za razliku od prethodnih mečeva", kazao je šef struke Radnika Mladen Žižović.

Žižović u ovom meču ne može računati na Domagoja Franjića koji je protiv Krupe zaradio svoje treći žuti karton.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Tu su Tarik Isić i Radosav Aleksić koji su također kvalitetni stoperi. Nadam se kvalitetnoj predsavi gdje će uživati naši vjerni navijači", jasan je bio Žižović.

Meč između Radnika i Širokog Brijega igra se sa početkom u 14:30 sati.

Top Komentari

Dule Savic
Realizaciju ležanja!?
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti