Glupost Anđelkovića koštala Crvenu zvezdu
Foto: Crvena zvezda

Ostali bez pobjede u posljednjim sekundama

Glupost Anđelkovića koštala Crvenu zvezdu

M. Šljivak

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su kao gosti (1:1) sa kazahstanskim Irtyshom iz Pavlodara u utakmici drugog pretkola Evropske lige.

Dosta dobar meč viđen je u duelu ova dva tima. Prilika je bilo na obje strane, ali na kraju pobjednika nije bilo.

Nakon što je prvo poluvrijeme završeno bez pogodaka (0:0), nakon pet minuta igre u nastavku gosti iz Beograda su poveli. Dosuđen je penal, a Richmond Boakye je precizan za prednost od 1:0.

Do kraja još nekoliko pokušaja na obje strane, a u četvrtoj minuti nadoknade domaći su poravnali. Dušan Anđelković je napravio veliku glupost. Igrao je rukom u kaznenom prostoru i sudija je ponovo pokazao na bijelu tačku. Stefan Živković je pogodio za izjednačenje i konačan rezultat susreta od 1:1.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Evropska liga, 2. pretkolo:

Irtysh - Crvena zvezda 1:1


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi