Glupost Zlatana Ibrahimovića mogla bi koštati Milan

Neće igrati u revanšu

Glupost Zlatana Ibrahimovića mogla bi koštati Milan

E. Čaušević

Milan i Juventus trenutno igraju na San Siru prvi meč polufinala Kupa Italije. 

U prvom poluvremenu ovog derbija nismo vidjeli golove, ali sigurno je da možemo biti zadovoljni igrom oba tima. U centru pažnje nakon prvog dijela našao se Zlatan Ibrahimović zbog prekršaja nad Matthijsom de Ligtom.

Naime, švedski napadač je u 30. minuti laktom udario defanzivca Juventusa, a sudija Valeri mu je odmah pokazao žuti karton.

Jasno se vidjelo da je Ibra imao namjeru da zakači De Ligta iako je tvrdio suprotno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zbog ovog neopreznog poteza Ibrahimović neće moći igrati u revanš meču u Torinu i sigurno je da će ovo biti veliki hendikep za Rossonere. S obzirom da je Piatek otišao u Herthu nije baš jasno ko će igrati na poziciji napadača u revanš susretu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dino69
Leao,Maldini? Nije da nema ko igrat
0 2
Mele
Brazilac je trebao da igra ali Rebic je golgeter pa ima mjesto u timu za sada,,
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi