Na press konferenciji Dinama spomenuli Ivana Perišića, nastao muk, pa Ademi sve "ugasio"

Iskusni veznjak nije bio oduševljen tim pitanjem

Na press konferenciji Dinama spomenuli Ivana Perišića, nastao muk, pa Ademi sve "ugasio"

Endin Čaušević

Dolazak Ivana Perišića na posudbu u Hajduk iz Tottenhama već danima je glavna tema u javnosti. Međutim, nisu baš svi oduševljeni s onim što se dešava na Poljudu, a to je najbolje pokazala izjava veznjaka zagrebačkog Dinama, Arijana Ademija, na press konferenciji pred Lokomotivu.

Prvenstvo u Hrvatskoj nastavlja se sutra nakon zimske pauze, a drugi dio prvenstva otvaraju Dinamo i Lokomotiva koji će se sastati sutra od 17 sati na stadionu Maksimir.

Danas je u prostorijama prvaka Hrvatske održana press konferencija pred sutrašnju utakmicu, a pored trenera Sergeja Jakirovića pred novinarima se pojavio i Arijan Ademi.

Pored najave za sutrašnji zaostali meč četvrtog kola SuperSport HNL-a jedna od tema na današnjoj press konferenciji Dinama bio je fantastičan poduhvat njihovog najvećeg rivala Hajduka koji je prije nekoliko dana ozvaničio dolazak Ivana Perišića.

Perišić se vratio u Hajduk što je mnoge iznenadilo, a iskusni 34-godišnjak stigao je na posudbu do kraja sezone iz Tottenhama nakon čega bi trebao potpisati novi jednogodišnji ugovor s klubom iz Splita.

Oglasi

Upravo je Perišićev povratak na Poljud bio danas tema na Dinamovoj press konferenciji, a jedan od novinara pitao je Ademija da prokomentariše taj transfer.

Međutim, iskusni veznjak zagrebačkog kluba nije bio previše oduševljen kada je čuo pitanje, te je dao odgovor u samo dvije rečenice i nije želio dalje da komentariše.

"To je njihova stvar i ne bih htio do puno komentarisati. Znamo kakav je Perišić igrač i sigurno će biti pojačanje", rekao je Ademi.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ipak, na debi Perišića u dresu Hajduka morat će se još malo sačekati jer se hrvatski reprezentativac još uvijek oporavlja od teške povrede koljena, te bi se na teren trebao vratiti tek početkom aprila.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi