Dinamo se oglasio odmah nakon poraza Rijeke, bili su veoma kreativni: "Stavi pravu stvar..."
Foto: Damir Krajac / CROPIX

Lider ponovo stanuje u Zagrebu

Dinamo se oglasio odmah nakon poraza Rijeke, bili su veoma kreativni: "Stavi pravu stvar..."

Samir Mlaćo

Dinamo je novi lider u HNL--u. Modri su najprije savladali Varaždin, a sinoć se radovali ishodu meča Lokomotive i Rijeke.

Dinamo je novi lider u HNL--u. Modri su najprije savladali Varaždin, a sinoć se radovali isodu meča Lokomotive i Rijeke.

Lokosi su slavili 3:1, te itekako pomogli Dinamu i sada u samoj završnici sezone lider stanuje u Zagrebu.

Dinamo ima sve u svojim rukama, a odluka o prvaku će pasti narednog vikenda u Rijeci kada će snage odmjeriti upravo Rijeka i Dinamo.

Dinamu je dovoljan i remi, a Rijeci igraju samo tri boda.

Odmah nakon meča Lokomotive i Rijeke, iz Dinama su bili aktivni na društvenim mrežama. Objavili su tabelu uz zanimljiv opis.

Oglasi

"Stavi pravu stvar na pr(a)vo mjesto!
Još 4 utakmice do obrane naslova prvaka! Ajmooooooo Dinamoooo!", stoji u objavi.

Stavi pravu stvar na pr(a)vo mjesto! 💙 Još 4 utakmice do obrane naslova prvaka! Ajmooooooo Dinamoooo! 💙

Posted by GNK Dinamo Zagreb on Sunday, April 28, 2024

Dinamo sada ima 72 boda, Rijeka je na 71, a Hajduk na 61.

Kako smo već naveli, Rijeka i Dinamo igraju narednog vikenda. Zatim Dinamo do kraja sezone ima duele protiv Osijeka, Slaven Belupa i Rudeša.

Rijeka pored Dinama igra protiv Varaždina, Osijeka i Slaven Belupa.

Sve govori da je teško očekivati neki kiks u navedenim utakmicama, te da će odluka o prvaku pasti u Rijeci.

Rijeka će krenuti na tri boda i nema šta čekati, a jasno je da će stadion biti ispunjen. Pritisak će biti na domaćima u svakom smislu, lideri su bili većim dijelo sezone i mnogi su mmišljenja da baš zbog toga zaslužuju titulu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dinamo je u jednom trenutku bio na koljenima, bježao mu je i Hajduk, no nisu se Modri predavali. Šampionski karakter ih je držao, čekali su svoju šansu da se vrate na lidersku poziciju i sada dočekali.

Vjerovali su da mogu na kraju ugroziti Rijeku i sada su došli u tu situaciju. Ne treba ni govoriti koliko bi Dinamu značila titula i nastup u Ligi prvaka naredne sezone.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi