Navijači GNK Dinamo Zagreb za težak zrijeb pronašli glavnog krivca - To je UEFA?
Navijači Dinama su podijeljeni - Neki su optimisti, neki baš i ne.

Modri zaista nisu imali sreće u žrijebu

Navijači GNK Dinamo Zagreb za težak zrijeb pronašli glavnog krivca - To je UEFA?

E. Ganibegović

GNK Dinamo Zagreb zaista nije imao sreće u žrijebu play-offa Konferencijske lige. Komentari navijača već su pravi hit na društvenim mrežama.

Danas je održan žrijeb play-offa Konferencijske lige, a GNK Dinamo Zagreb baš nije imao sreće i za protivnika je dobio Real Betis. 

Jasno je da je to bio najteži mogući protivnik kojeg je hrvatski prvak mogao dobiti, pa stoga je malo ko oduševljen ovakvim ishodom žrijeba.

Navijačima Dinama svakako se nije svidjelo ime protivnika, a na Instagram objavi GNK Dinamo Zagreb mnogi su iznijeli svoje impresije, od kojih su neke hit.

"Realno, zaslužili smo ovaj žrijeb. Kad nismo u stanju bili osvojiti vjerovatno najlakšu moguću grupu, koju smo mogli dobiti. Daj Bože da se trgnemo i da bude senzacije", jedan je od "normalnijih" komentara.

Jedan navijač je itekako optimističan. "Padali su i mnogo veći od Real Betisa, vjerujemo u prolaz", napisao je.

Oglasi

"Top. Ako ih izbacimo senzacija, ako ne, favorit dobio. Svejedno nam puca k za Konferencijsku, više odmora nama, hehe. Al' poznavajući nas izbacit ćemo Betis i kiksat protiv Rudeša", komentar je s profila zanimljivog imena - dinamo.split.

"Kako nam ga UEFA meće... Di god stigne", napisao je još jedan navijač tima s Maksimira

"Ovo će iskreno biti 50-50 utakmica, ali na kraju Dinamo prolazi kao što smo Tottenhama", još je jedan od optimističnijih komentara.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Prve utakmice igraju se 15. februara, dok su revanši na rasporedu sedam dana kasnije. Vidjet ćemo da li Dinamo može do senzacije. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1694863897
Ma samo uz Markana Balkana na Proljeće pada snijeg i Betis u Maksimiru, tako da se spremite sada skoro na najveće pojačanje Dinama u zimskom prijelaznome roku ikada do sada!!!!!
0 0
senad222
Neznam gdje drugo da ovo pitam pa evo ovdje..........Sa kim igra Ferenbasce sljedecu utakmicu ili sam nesto propustio
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi