Stvara se atomski GNK Dinamo, objavljene dvije postave: Modrić, Lovren, Kramarić, Oršić...
Foto: Ilustracija (EPA & Luka stanzl/PIXSELL)

Optimizam u redovima navijača Dinama

Stvara se atomski GNK Dinamo, objavljene dvije postave: Modrić, Lovren, Kramarić, Oršić...

Eldar Ganibegović

I pored oscijalacija u igri i rezultatima GNK Dinamo Zagreb ovu sezonu može završiti s dva trofeja u vitrinama, a suparnik će mu biti Rijeka u borbi za oba trofeja u Hrvatskoj. Ako pogledmo najave na društvenim mrežama, iduće sezone bismo tek mogli gledati atomski Dinamo. 

GNK Dinamo Zagreb je ove sezone u stigao do osmine finala Konferencijske lige nakon što je izbacio Real Betis. Prije nekoliko dana se trijumfom protiv Hajduka na Poljudu plasirao u finale Kupa Hrvatske, a nakon tirjumfa nad Hajdukom u ligi je nastavio bitku za titulu.

Imao je zagrebački velikan dosta oscilacija ove sezone, promjena trenera, no na kraju je u borbi za duplu krunu i sezona bi u teoriji mogla da bude na kraju rezultatski odlična.

No, jasno je da će na ljeto biti promjena na Maksimiru, a ono što možemo vidjeti na društvenim mrežama govori da su Purgeri jako ambiciozni i optimistični kada je ljetni prijelazni rok u pitanju.

Luka Modrić u GNK Dinamo Zagreb?

Tako je najveće ime koje se na ljeto očekuje na Maksimiru Luka Modrić. Vremešni veznjak vjerovatno neće produžiti ugovor s Real Madridom, ima ponude iz Saudijske Arabije, no svi bi ga voljeli vidjeti ponovo na Maksimiru.

Zatim je tu na listi Dejan Lovren. Defanzivac porijeklom iz Kaknja je i u prošlom prijelaznom roku bio nadomak povratka u Dinamo, no dogovor s Lyonom nije pao i posao je propao.

Oglasi

Mislav Oršić, nakon što je žario i palio u dresu Dinama, u zimu 2023. godine odlazi u Southampton, a sada je u Trabzonsporu, no ne igra zbog povrede. U Zagrebu se nadaju i njegovom povratku.

Prva potencijalna postava Dinama za narednu sezonu. 

Golman Nikola Čavlina je 2022. godine kao slobodan igrač prešao iz Dinama u Lokomotivu, no sada se na Maksimiru nadaju da mogu vratiti ovog 21-godišnjeg golmana. 

Andrej Kramarić ugovor s Hoffenheimom ima do ljeta 2025. godine, no i njemu se nadaju u glavnom gradu Hrvatske. Kramarić je dijete Dinama, no u Evropu ga je lansirala Rijeka koja ga je prodala u Leicester. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Druga potencijalna postava Dinama za narednu sezonu. 

Ostaje da pratimo i vidimo šta će se od svega ovoga ostvariti. Vrlo je vjerovatno da se neće ispuniti baš sve želje čelnika i navijača Dinama, no djeluje kao da bismo iduće sezone mogli gledati dosta jači Dinamo nego ove. 

Danas od 17 sati Dinamo dočekuje Istru u borbi za titulu prvaka Hrvatske, a itekako će se u Zagrebu od 19:30 osluškivati rezultat s Rujevice gdje Rijeka u derbiju dočekuje Hajduk.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
Jaca postava nego od BiH od kad postoji
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti