Igrači Dinama mjesec dana nisu bili na Maksimiru, a jučer ih dočekao šok: "Nemoj me zezat..."

Ugodno iznenađenje za Modre

Igrači Dinama mjesec dana nisu bili na Maksimiru, a jučer ih dočekao šok: "Nemoj me zezat..."

Endin Čaušević

Igrači Dinama iz Zagreba vratili su se sa zimskih priprema jer ih već iduće sedmice čeka nastavak prvenstva u Hrvatskoj. No, Modri su za njih spremili veliko iznenađenje i fudbaleri Dinama nisu mogli da sakriju oduševljenje nakon što su ušli u svoju svlačionicu na Maksimiru.

Zimska pauza u Hrvatskoj traje već mjesec dana i istu je Dinamo iskoristio kako bi odigrao nekoliko prijateljskih utakmica kako bi ekipa Sergeja Jakirovića bila što spremnija za drugi dio sezone.

Igrači prvaka Hrvatske vratili su se prije nekoliko dana u Zagreb, te su jučer došli i na Maksimir po prvi put nakon mjesec dana i tu ih je dočekalo veliko iznenađenje.

Naime, u Dinamu su odlučili da malo "ušminkaju" svlačionice tokom zimske pauze, te su za svega mjesec dana uspjeli da naprave fantastičan posao, a reakcije igrača to su najbolje pokazale.

@gnkdinamo

Pripremili smo iznenađenje našim igračima po povratku s priprema 🤩💙

♬ original sound - gnkdinamo
Oglasi

Fudbaleri zagrebačkog kluba nisu znali da će se svlačionice renovirati tokom zimske pauze i za njih je to bilo veliko iznenađenje kada su se jučer pojavili na Maksimiru.

Igrači Dinama nisu mogli sakriti oduševljenje izgledom nove svlačionice, a kamera je sve to zabilježila. Uložena je ozbiljna suma novca za renoviranje svlačionica koje daju duh modernog stadiona Maksimira iako je isti daleko od toga.

@gnkdinamo

Kaj vi velite na novu svlačionicu? 😎

♬ Dinamo Ja Volim - Chips & Pips & Videoclips & chips & Videoclips

Prvu utakmicu pred svojim navijačima u drugom dijelu sezone ekipa Dinama igrat će 4. februara kada će na Maksimiru gostovati Gorica.

Prije toga zagrebački klub očekuju dva gostovanja. Prvo će 23. januara igrati protiv gradskog rivala Lokomotive, a samo četiri dana kasnije Dinamo će put Pule gdje će odmjeriti snage protiv Istre.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Također, pored prvenstva ekipu Dinama ubrzo očekuje i nastavak evropskog puta. Naime, 15. februara Dinamo gostuje u Španiji ekipi Betisa u okviru šesnaestine finala Konferencijske lige, dok se revanš meč na Maksimiru igra sedam dana kasnije.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi