Sergej Jakirović ljut zbog cirkusa na terenu: "Ne znam što mu to treba..."

Trener GNK Dinamo

Sergej Jakirović ljut zbog cirkusa na terenu: "Ne znam što mu to treba..."

Midhat Šljivak

GNK Dinamo Zagreb je s uvjerljivih 8:0 savladao Oriolik u osmini finala hrvatskog Kupa, a nakon meča trener Modrih Sergej Jakirović nije bio sretan zbog ponašanja jednog igrača domaćeg tima.

Dinamo je bez problema ostvario plasman u četvrtfinale Kupa Hrvatske. Oriolik nije bio ozbiljna prepreka i tim kojeg vodi Sergej Jakirović je slavio s 8:0.

Ipak, nakon meča je bh. stručnjak iskazao razočaranost zbog ponašanja jednog igrača domaćeg tima koji je radio haos na terenu. Nejasno mu je zašto je pravio cirkus.

"Nije utakmica bila tako lagana kao što rezultat sugerira, pogotovo na početku utakmice. Nisu mi jasne tenzije koje su se događale i koje je inicirao igrač s brojem 8. Ne znam zašto mu to treba, mi smo bili korektni. Jasno mi je da se igrači bore za sebe i klub, ali sve ima svoje granice", rekao je Jakirović i dodaje:

"Jako sam ljut zbog toga, ovdje smo bili prije dva i po tjedna, proslavili 100. godišnjicu. I doći ćemo opet, nema problema, ali moraju postojati neka pravila ponašanja. Čestitam treneru Mladenu koji je napravio pravu stvar i zamijenio je igrača koji je pravio cirkus po terenu."

Oglasi

"Bila je želja da što više šansi kreiramo, kako bi smo imali što više ponovljenih akcija kako bismo što prije otključali gol. U tome smo uspjeli i sve je bilo kasnije lako. Bio sam iznenađen šta se događa zbog tenzija na početku, ovdje je jako lijepo, mada nemamo toliko opreme za podijeliti", poručio je Jakirović.

Igrači hrvatskog prvaka nakon utakmice su ostali bez gotovo kompletne opreme. Dječaci, ali i odrasli su utrčali na teren i tražili su dresove, kopačke, majice, šorceve...

Igrači Dinama su rado pozirali s navijačima. Iako su gostovali nedavno u ovom gradiću, sada je interes publike bio još veći i nije nikakvo čudo što su svi željeli dobiti nešto za uspomenu.

Dinamo je nakon prvenstvene pobjede nad Lokomotivom upisao odrugi uzastopni trijumf, a novi izazov stiže već za vikend kada će na gostovanje u Varaždin.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pero98
IZDRZI JAKIRE 12.11.!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi