Jakirović za sva vremena kupio navijače Dinama, otišao u tattoo studio i pokazao šta je uradio

Nova tetovaža trenera zagrebačkog kluba

Jakirović za sva vremena kupio navijače Dinama, otišao u tattoo studio i pokazao šta je uradio

Endin Čaušević

Sergej Jakirović uspio je za Dinamom iz Zagreba osvojiti duplu krunu u Hrvatskoj u dosta teškoj sezoni, a nakon svega nekadašnji bh. reprezentativac sebe je nagradio na zanimljiv način - odlaskom u tattoo studio.

Jakirović je prošlog ljeta na početku sezone iznenadio sve odlukom da napusti Rijeku i karijeru nastavi u Dinamu čiji poziv jednostavno nije mogao odbiti.

Iako Dinamo iza sebe ima dosta tešku i turbulentnu sezonu u kojoj se Jakiroviću čak "tresla stolica" na kraju su Modri ponovo pokazali svoju dominaciju i došli su do duple krune.

Dinamo je u finišu sezone u najvažnijim utakmicama bio na najvišem nivou što je na kraju "prelomilo" stvari u njihovu korist.

Gubitnik u svemu tome bila je Rijeka koja je imala prvo mjesto i bila u finalu Kupa Hrvatske, no na kraju porazi od Dinama su ih skupo koštali, te je dupla kruna ponovo otišla put Maksimira.

Iako je Jakirović često bio na meti kritika nekadašnji bh. reprezentativac preokrenuo je situaciju u svoju korist zbog čega se očekuje da će ostati u Dinamu i naredne sezone što je postignutim rezultatima sigurno zaslužio.

Oglasi

Koliko je Jakiroviću osvajanje duple krune značilo odlučio je da pokaže na neobičan način za jednog trenera, a to je odlaskom u tattoo studio.

Jakirović je na svojoj nozi istetovirao trofeja prvaka i Kupa Hrvatske što je oduševilo navijače Dinama.

Iako ni sam ne zna koliko će se zadržati u Dinamu i gdje će ga trenerski put odnijeti on je ovu sezonu odlučio da zabilježi tetovažom čime je najbolje pokazao koliko su mu trofeji koje je osvojio značili.

Potražite više informacija na temu HNL:

Jakirović je imao uspjeha i u Bosni i Hercegovini gdje je bio prvak s mostarskim Zrinjskim,.

No, nije prvi trener koji je odlučio da tetovira osvojene pehare jer je to prije dvije godine uradio i Jose Mourinho koji je jedini osvojio sva evropska takmičenja, a pehare Lige prvaka, Evropske i Konferencijske lige je tetovirao na ruci.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BAJSJECAR1977
Izdajice...a šta drugo očekivat od kvadratnog?!
2 0
Sipuga
Cime ih je kupio morat ces za 10 godina koristiti Google da vidis skime je osvojio.lik pametan stavio samo peharove i to je to nigdje Dinamovog znaka ni blizu
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi