Kasno sinoć održana sjednica čelnika GNK Dinamo: Ponovo je tema bio Sergej Jakirović

U nedjelju će Modri na 'vruće' gostovanje

Kasno sinoć održana sjednica čelnika GNK Dinamo: Ponovo je tema bio Sergej Jakirović

Samir Mlaćo

Dinamo je za vikend tek remizirao kod Varaždina (1:1), što je donijelo nove kritike za šefa struke Sergeja Jakirovića.

Jakirović je ipak 'preživio', a nakon meča je kazao da je njegov tim bio uporan te da se to isplatilo, misleći na izjednačujući pogodak u posljednjim minutama.

"Odigrali smo jako dobro u prvom poluvremenu. Trebali smo riješiti utakmicu. Zelenika je par put odlično reagovao i vjerovatno smo ga opet napravili igračem kola kao i neke golmane ranije.

Kako smo primili gol? Donijeli smo pogrešnu odluku u obećavajućoj tranziciji. Bilo je dosta nervoze, dosta "run and gun" nogometa", rekao je Jakirović u nedjelju, a sinoć je bio tema i na sjednici Izvršnog odbora kluba.

Na kraju je odlučeno da i dalje ima potpunu podršku i da neće biti promjena.

Oglasi

"Jednoglasno je dana potpora treneru i stožeru prve momčadi kao i Upravi kluba po pitanju ciljeva sportskih rezultata koji i dalje ostaju isti: osvajanje domaćeg prvenstva, osvajanje Kupa i prolazak skupine europskih natjecanja", naveli su iz Dinama.

Govorilo se i o novom Statutu klubu, što je svakako zanimljiva vijest za navijače Dinama.

"Izvršni odbor raspravljao je o prijedlogu novog Statuta kojeg je izradila radna grupa, a o kojem su članovi IO davali svoja mišljenja i sugestije. Odlučeno je da će članovi IO u sljedećih nekoliko tjedana usuglasiti konačni tekst Statuta koji će biti upućen na prihvaćanje Skupštini. Jednoglasno je odlučeno da će konačni tekst Statuta biti pripremljen u skladu sa smjernicama radne skupine u smjeru modernijeg Statuta otvorenog prema participaciji članstva u tijelima kluba".

Jakirović je u Dinamo stigao iz Rijeke, a upravo u narednom kolu Dinamo gostuje kod ovog tima.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Sigurno da bivšeg trenera Zrinjskog čeka paklen doček, ali svjestan je toga. Dinamo i nema prava na kiks, te i u navedenom meču mora jurišati na tri boda.

Trenutno Rijeka i Hajduk imaju po 27 bodova, a Dinamo 23, ali i utakmicu manje.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi