Godin otpisan, može da bira između dvije opcije
EPA

Urugvajac će napustiti Inter

Godin otpisan, može da bira između dvije opcije

Iskusni vezni fudbaler Diego Godin napustit će Inter na kraju sezone, javljaju Italijani.

Godin je na Giuseppe Meazzu došao ljetos iz Atletico Madrida, ali kroz vrijeme dosad provedeno u italijanskoj prijestolnici nije se najbolje uklopio i izvjesno je da će napustiti klub.

U to su uvjereni i mediji u Italiji, navodeći kako je Godin već pao u drugi plan pošto sve veću priliku dobija Alessandro Bastoni, a za novim angažmanom 34-godišnji fudbaler vjerovatno neće tragati dugo.

Prethodnih dana bilo je glasina da bi Godin mogao ponovo zaigrati u Španiji, tačnije u Valenciji, no sada se pojavila informacija i da ga u svojim redovima želi vidjeti Manchester United. Crvenim đavolima je potreban defanzivac koji će činiti tandem sa Maguireom, a upravo je Urugvajac označen kao idealna opcija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S druge strane, u Inter bi na njegovo mjesto trebao stići Marash Kumbulla.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Naco
Od kada je Godin vezni igrač i od kada je Milan prijestolnica Italije ili vam glavni grad pismena gospodo??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi