Godina iz snova: Igrač Liverpoola zaručio djevojku, a prsten oduševio javnost

Gomez nije štedio

Godina iz snova: Igrač Liverpoola zaručio djevojku, a prsten oduševio javnost

Endin Čaušević

Za fudbalere Liverpoola 2018. godina je bila zaista fantastična, a mnogi igrači će je sigurno dugo pamtiti.

Među njima je i defanzivac Joe Gomez koji je ove godine odigrao većinu utakmica nakon što se oporavio od teške povrede. Gomez se izborio i za mjesto u reprezentaciji Engleske, te sigurno nije mogao poželjeti ništa bolje u godini koja je skoro iza nas.

Da sve bude potpuno odlučio je zaružiti svoju dugogodišnju djevojku Tamaru i naredne godine će se vjenčati. Oni se poznaju još od djetinjstva, a Tamara je bila ogromna podrška Gomezu dok je prolazio kroz teške trenutke nakon povrede.

Gomez je odlučio da iznenadi svoju djevoju i zaruči je, a onda je pristala da se uda za njega. Igrač Liverpoola nije štedio kada je u pitanu dijamanski prsten koji je sigurno košta nekoliko hiljada funti. Nakon prosidbe Tamara se "pohvalila" na Instagramu, a upravo je prsten bio u centru pažnje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi