Roma se mora riješiti trojice igrača da bi dovela Pedra

Već su naišli na probleme

Roma se mora riješiti trojice igrača da bi dovela Pedra

E. Čaušević

Italijanski mediji objavili su prije nekoliko dana da će Pedro napustiti Chelsea ovog ljeta, te da će karijeru nastaviti u Romi.

Bivšem igraču Barcelone ističe ugovor na Stamford Bridgeu i već ranije je potvrdio da napušta klub. Navodno, Pedro je već odlučio da će karijeru nastaviti u Romi, te je već dogovorio saradnju s rimskim klubom.

Pedro će s Vučicom potpisati dvogodišnji ugovor s opcijom da isti produži na još godinu dana. No, iako stiže kao slobodan igrač u Romi su već naišli na probleme.

Naime, klub će morati da se riječi nekoliko igrača kako bi osigurali iznos plate koji su dogovorili s Pedrom. Navodno, to im neće biti problem jer su već otpisali trojicu fudbalera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U Romi su odlučili da Javier Pastore, Juan Jesus i Alessandro Florenzi sigurno ovog ljeta napuštaju klub čime će osloboditi veliki prostor u budžetu za plate zbog čega neće biti problema za dolazak Pedra.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi