Gojak: Idemo u Norvešku kao da je rezultat 0:0

Dinamo na korak od Lige prvaka

Gojak: Idemo u Norvešku kao da je rezultat 0:0

E. Čaušević

Zagrebački Dinamo sutra igra u gostima protiv Rosenborga revanš utakmicu play-offa Lige prvaka.

Dinamo je prošle sedmice na Maksimiru slavio sa 2:0 i tako se jednom nogom našao u grupnoj fazi Lige prvaka. No, sigurno je da Rosenborg neće tako lako odustati i da će igrači norveškog tima dati maksimum da stignu prednost Dinama.

Međutim, jasno je da je Dinamo dosta iskusnija ekipa jer je postala tradicija da Modri igraju Evropu svake jeseni. Zagrebački tim je otputovao za Trondheim s dosta opreza iako su u prvom meču slavili sa 2:0.

Pred odlazak za Norvešku prisutnim medijima obratio se i bh. reprezentativac Amer Gojak. Naš veznjak poručio je da na gostovanje idu kao da je rezultat 0:0.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ovaj grad, klub i navijači zaslužuju Ligu prvaka i dat ćemo sve od sebe da je dovedemo u Zagreb. Jedva čekamo utakmicu i idemo tamo kao da je 0:0. Treba dati što prije gol i završiti posao", rekao je Gojak.

"Da li ću početi meč? Ništa se još uvijek ne zna. Dobro smo se spremili i trener nam poručio šta trebamo uraditi i sigurno da ćemo dati maksimum. Imamo iskustvo u ovakvim mečevima i znamo da svaka i najmanja sitnica može biti odlučujuća. Znamo kako igrati u ovakvim utakmicama i to ćemo pokazati", dodao je bh. reprezentativac.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi