Gojak nakon poraza: Teška utakmica, falilo nam je energije

Strijelac gola za našu reprezentaciju dao svoj komentar

Gojak nakon poraza: Teška utakmica, falilo nam je energije

S. Pašalić

Reprezentacija Bosne i Hercegovine je poražena na gostovanju kod Grčke rezultatom 2:1 u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Našem timu je bila potrebna pobjeda u ovom meču, a iako su Grci igrali bez skoro svih svojih najboljih igrača, na kraju su stigli do pobjede.

Tokom praktično cijelog meča Grčka je dominirala i stvarala prilike, a samo zahvaljujući Ibrahimu Šehiću Bosna i Hercegovina nije primila još nekoliko golova.

Amer Gojak je nakon završetka dao svoj komentar.

"Teška utakmica, vidi se da smo se potrošili dosta potrošili u prvoj utakmici. Mislim da je falilo energije, što se vidilo u drugom poluvremenu"

Gojak je komentarisao i naše šanse u Ligi nacija.

"Svi treba da sebe analiziramo i da vidimo gdje smo griješili, a onda odraditi ove dvije utakmice do kraja kvalifikacija i onda kroz baraž otići na Evropsko prvenstvo"

Top Komentari

konjnakvadrat
Sta prica ovaj blentovan, hebo te caca sebicni, nije ni cudo sto grijes klupu
2 4
BiHScout
De ne serite vise, ako vi, koji treniraju svaki dan, nemate te energije, onda ne znam ni ja vise. JEDAN TRENING JE TEZI NEGO 2 UTAKMICE!!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi