Iz ugla navijača BiH tabela kvalifikacione grupe nikada nije izgledala sramotnije

Armenija ispred nas

Iz ugla navijača BiH tabela kvalifikacione grupe nikada nije izgledala sramotnije

Nakon večerašnjeg poraza u gostima od Grčke bh. državni tim je izgubio šanse da se plasira na EURO kroz kvalifikacije. 

Do kraja kvalifikacija ostale su još samo dvije utakmice, a tabela grupe J za naš tim izgleda potpuno sramotno.

Ispred nas su selekcije kojih gotovo nikada nije bilo na fudbalskim mapama kao što su Finska ili Armenija. Što je još tužnije upravo ta Finska, koja je prije nekoliko dana pregažena u Zenici, igrat će na EURO-u i biti jedan od najslabijih timova koji se ikada tamo našao.

Italija se već davno plasirala na EURO iz naše grupe, Finska je druga sa 15 bodova, Armenija treća sa deset koliko ima i BiH na četvrtom mjestu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Uostalom, pogledajte i sami kako sada izgleda tabela

Top Komentari

Samojuve
Nije još gotovo ako Lihtenštajn uzme bod finskoj i grca ih pobjedi mi idemo sa 2 pobjede
0 6
adaStolac
Drago mi je radi saveza. Ocekivalo se puno bilino polje po paprenim cjenama, a sad ce nadam se dobiti potpuno prazan stadion. BOJKOT
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi