Gojak odgovorio na 24 pitanja: Prije svake utakmice se pomolim Bogu

Nadolazeća zvijezda bh. reprezentacije

Gojak odgovorio na 24 pitanja: Prije svake utakmice se pomolim Bogu

A. Čaušević

Amer Gojak je budućnost reprezentacije BiH, potvrdio je to u duelima protiv Lihtenštajna i Armenije. 

Odlični veznjak već neko vrijeme pruža sjajne partije u Dinamu i nema sumnje da će Modri odlično profitirati od njegove zarade.

Sarajlija koji je izuzetno popularan u Zagrebu bio je gost rubrike 24sata.hr "24 pitanja" te je dao niz zanimljivih odgovora.

Gojak je kazao da je Edin Džeko najbolji kapiten, da se prije svake utakmice pomoli Bogu, te da mu je drago što je Robert Prosinečki ostao na klupi reprezentacije BiH.

Govorio je 22-godišnjak i o tome koju muziku trenutno sluša, da je najveći zabavljač u svlačionici Dinama te da se u budućnosti vidi u nekoj od Liga petice. Uzor mu je Zinedine Zidane.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Video intervju u realizaciji 24sata.hr pogledajte u prilogu.

Top Komentari

BHa
Gospodin
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi