Gojak objasnio kako mu je Džeko pomogao savjetima pred meč sa Atalantom
Džeko je otkrio gojaku kakav je tim Atalanta

Igrač Dinama govorio pred meč Lige prvaka

Gojak objasnio kako mu je Džeko pomogao savjetima pred meč sa Atalantom

S. Pašalić

Dinamo u srijedu na Maksimiru igra utaakmicu Lige prvaka protiv Atalante.

Zagrepčani se pored italijanskog predstavnika nalaze u grupi još i sa Manchester Cityjem i Shakhtarom, a ovu fazu su izborili nakon što su uspješno prošli i posljednju prepreku - norveški Rosenborg.

Ekipa Nenada Bjelice je dobila prvi meč sa 2:0, ali je zatim na gostovanju gubila sa 1:0, a onda je bh. nogometaš Amer Gojak postigao fenomenalan gol i tako srušio snove navijača Rosenborga.

Igrač Dinama je dao izjavu hrvatskim novinarima pred meč protiv Atalante i otkrio kako je dobio par savjeta od Edina Džeke.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Svi s nestrpljenjem čekamo tu utakmicu. Drago mi je što čekamo Atalantu kod kuće i nadamo se pobjedi. Gol Rosenborgu mi jako znači za samopouzdanje, kao i igre za Bosnu i Hercegovinu. To me podiglo."

"Edin Džeko mi je otkrio neke stvari o Atalanti, rekao mi je da su brzi i agresivni. Ko god da dođe na Maksimir, bit će mu teško igrati protiv nas.", rekao je Gojak.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AjdinVL
Ako hoćeš kako se ne smije igrati protiv Atalante samo pogledaj nas kad smo izgubili 0:8 hahahaha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi