Gojak: Ostaje žal, ova generacija je bila spremna za Euro
Nastup na Evropskom prvenstvu za mlade reprezentativce Bosne i Hercegovine i dalje ostaje samo san (Foto: SportSport.ba)

Zmajići ostali bez baraža

Gojak: Ostaje žal, ova generacija je bila spremna za Euro

Mladi reprezentativci BiH nisu uspjeli da ostvare plasman u baraž, jer su sinoć u Funchalu poraženi od Portugala sa 4:2 u posljednjem susretu grupe 10 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2019.

Zmajići su takmičenje u grupi završili na trećoj poziciji iza Rumunije i Portugala, a ispred Velsa, Švajcarske i Lihtenštajna, a zbog neuspjeha među igračima je nakon utakmice vladao veliko razočarenje.

Putem društvenih mreža oglasio se i Amer Gojak.

"Nažalost, nismo uspjeli da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Ostaje žal za propuštenom prilikom, jer mislim da je ova generacija bila spremna i sposobna za to. Mislim da nismo razočarali naše navijače, glavu gore i u budućnosti još jače za našu BiH", napisao je, između ostalog, Gojak.

Strijelci za naš tim u sinoćnjoj utakmici su, podsjetimo, bili Ermedin Demirović i Aldin Turkeš.

Top Komentari

Zoilomas
Nemaju zelje preca im moda cuganje i kurvanje
2 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti