Prosinečki može odahnuti: Gojak danas počinje trenirati

Bit će spreman za Italiju i Lihtenštajn

Prosinečki može odahnuti: Gojak danas počinje trenirati

Amer Gojak spremno će dočekati nadolazeće utakmice protiv Italije i Lihtenštajna.

Mladi bh. fudbaler zadobio je povredu u utakmici protiv Osijeka (1:0) i njegov nastup u predstojećim utakmicama je bio pod upitnikom, no selektor Prosinečki može odahnuti.

Pregledi kojima je Gojak podvrgnut pokazali su kako povreda skočnog zgloba nije toliko opasna i već danas će, u dogovoru s klubom, početi s laganim treninzima.

To znači ujedno da će Gojak gotovo sigurno biti spreman za nadolazeće utakmice koje naš nacionalni tim igra protiv (15.novembra) i Lihtenštajna (18. novembra), čime će biti zaključene kvalifikacije.

Potražite više informacija na temu HNL:

U posljednje vrijeme Gojak igra odlično, kako u Dinamo, tako i u dresu reprezentacije BiH i ne treba napominjati koliko je laknulo selektoru reprezentacije BiH nakon posljednjih informacija iz Zagreba.

Top Komentari

konjnakvadrat
Jako mudo
1 0
svasta
Ufffffffffffffffffff.......hhhhhhaaaaaaaaa??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi