Gojak: Idemo u Ukrajinu puni samopouzdanja i želimo uzeti tamo tri boda

Nakon pobjede protiv Kazahstana

Gojak: Idemo u Ukrajinu puni samopouzdanja i želimo uzeti tamo tri boda

E. Čaušević

Bh. reprezentacija pobijedila je danas Kazahstan u gostima sa 2:0.

Zmajevi su odigrali veoma dobru utakmicu protiv Kazahstana i na kraju zasluženo pobijedili sa 2:0.

Junak današnje utakmice bio je Smail Prevljak koji je postigao oba gola za našu selekciju.

Nakon utakmice svoj komentar na meč dao je i Amer Gojak koji je na terenu proveo svih 90 minuta, te je poručio da je naš tim zasluženo došao do pobjede.

"Odigrali smo jednu jako dobru utakmicu s puno želje, truda i zalaganja. Došli smo zasluženo do tri boda. Sada se okrećemo novoj utakmici i idemo u Ukrajinu puni samopouzdanja i želimo ovo ponoviti i uzeti tamo tri boda", kaže Gojak i osvrće se na narednog protivnika.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Sigurno da su dobra ekipa i imaju dobrih pojedinaca, ali nema veze mi ćemo gledati sebe i ono što od nas traži selektor i mislim da neće biti problema".

[facebook]https://www.facebook.com/nfsbih/videos/405753024263275/[/facebook]

Promo

Top Komentari

King_Kenny
...ti tamo ni slucajno ne bi smio ni da ides,a kamoli da igras...na zalost tebi je 90 minuta zagarantovano iako si danas bio ubjedljivo najgori...
5 9
Trpim
Ne izuvaj se prije vode
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi