Gojak: Tužni smo, svima nam je žao

Obratio se medijima na aerodromu

Gojak: Tužni smo, svima nam je žao

S. Mlaćo

Bh. reprezentativci vratili su se u Sarajevo. Poraženi smo od Armenije i sada nas čeka težak posao do kraja kvalifikacija.

"Imali smo dosta šansi koje smo trebali iskoristiti. Ipak, to je fudbal, život ide dalje. Trebamo se boriti", kazao je Amer Gojak, koji se dotakao i svojih igara.

"Nalazimo se u dobroj formi i uvijek igram srcem. Žao mi je što nismo ostvarili bolji rezultat, iako imamo teoretske šanse".

O stanju u reprezentaciji kaže.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Kada izgubite atmosfera nije dobra. Kako će i biti dobra. Svima nam je žao i tužni smo. Iz ovog trebamo izaći jači", dodao je Gojak.

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
MOMCINO KAPA DOLE!! Da bar svi GINU kao ti..
17 0
Bulle
Fale nam jos dva tri Gojaka. Joj Zukanovicu, Kolasinac pa jedete li hl****??? Fol terminator pa de budi na terenu za BiH...
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi