Gojak za šest miliona odlazi u Seriju A?

Sprema se veliki transfer

Gojak za šest miliona odlazi u Seriju A?

A. Čaušević

Posljednji dani septembra mogli bi donijeti veliki transfer Amera Gojaka i to u Seriju A. 

Gojak već duže vremena igra dobro u zagrebačkom Dinamu, postao je standardni reprezentativac BiH, pa je odlazak u jaču ligu od HNL-a logičan slijed događaja.

Izvještaji iz Italije govore da bi naredna destinacija ovog 23-godišnjeg Sarajlije trebala biti Serija A i ekipa Genoe.

Gojak se već ranije povezivao sa italijanskim klubovima, prije svih Fiorentinom, a čini se da je Genoa ozbiljno "zagrizla" što je potvrdio i ugledni transfer guru Gianluca Di Marzio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Di Marzio navodi da bi visina transfera trebala iznositi oko šest miliona eura što je sasvim pristojna cifra, posebno u vrijeme kada je koronavirus izazvao krizu kod velikog broja klubova.

Ipak, u Dinamu su poznati kao tvrd orah kada sjednu za pregovarački stol pa ostaje da se vidi da li će iznos od šest miliona eura zadovoljiti apetite Modrih.

Top Komentari

Adnanos
Sad ili nikad! 23 godine i treba mu godina dana da se prilagodi i jos godina da mozda postane vrhunski igrac. Nece postat vrhunski sa 27-28 spadne K za uho.
9 0
tuzlaak
Preci ce ***** on igdje... na kraju ce ko onaj kloc Hodzic zavrsiti u Mađarskoj
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi