Cimirot: Hvala navijačima, a nama ovo može biti lekcija

Samo bod na kraju

Cimirot: Hvala navijačima, a nama ovo može biti lekcija

E. Škorić

Teška noć je pred igračima bh. reprezentacije, nakon što su kasno u nadoknadi primili gol od Kazahstana, pa tako prosuli dva boda.

Gubili smo 0:1, nakon velike borbe uspjeli da preokrenemo, a onda gosti iz slobodnog udarca stižu do izjednačenja.

"Teško je nešto komentarisati. Odigrali smo sjajnu utakmicu, kreirali dosta prilika, ali ovo nam može biti jedna lekcija da moramo više i mnogo bolje u sljedećim utakmicama", rekao je veznjak bh. reprezentacije Gojko Cimirot nakon utakmice, pa je nastavio:

"Kazahstan se postavio defanzivno, igrao na kontre. Možemo vidjeti na prethodnim utakmicama da su ostvarivali dobre rezultate i imaju samopouzdanje. Moramo i možemo biti još bolji".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Za kraj se zahvalio navijačima na velikoj podršci tokom cijelog meča.

"Hvala navijačima što su nam dali vjetar u leđa. To nam veoma znači. Mnogo je ljepše igrati kada su navijači tu", dodao je veznjak naše reprezentacije.

Top Komentari

kostro
Yebo vas Vico
4 0
kostro
Mars i ti jedi ****a
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi