Menalo: Nevjerovatno da nismo pobijedili

Njegov gol nije bio dovoljan

Menalo: Nevjerovatno da nismo pobijedili

Edmir Škorić

Luka Menalo je ušao s klupe i postigao pogodak za preorket u finišu, ali nažalost nije bilo dovoljno za tri boda.

Poveli su Kazahstanci u 52. minuti nakon prekida, a onda je krenuo žestok pritisak Zmajeva, uspjeli smo da preokrenemo i primamo pogodak iz slobodnjaka u 94. minuti.

"Nevjerovatno da nismo pobijedili utakmicu. Prvo poluvrijeme je bilo fantastično, stvarali šanse, dominirali... Nismo uspjeli dati gol, onda primimo taj gol iz kornera, bacimo sve karte u napad, okrenemo i onda opet taj gol. Nogomet se igra 90 i plus minuta. Nismo smjeli to da dozvolimo", rekao je Menalo nakon meča, dodavši:

"Kazahstan može da stvori probleme svima, pa će biti teško na gostovanju kod njih. Pobjedom bi dosta olakšali, ali nažalost nismo uspjeli. Čeka nas još utakmica, ima vremena, nije sve gotovo. Moramo svi biti ujedinjeni, a ne da se razdvajamo".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Bh. reprezentacija ostaje na tri boda, u teškoj je poziciji, ali naravno i dalje je u igri za drugo mjesto koje donosi baraž za Svjetsko prvenstvo.

Top Komentari

King_Kenny
...ocekujem da se onaj selektor Kazahstana na press konferenciji hvata za glavu i place govoreci "gdje ja izgubi 2 boda"...
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi