16

Komentari (16)

user1581831304
Nalic umjesto njega
jassony
Ovo je planski sve, pravi se proator Saricu i skicnim ublehama u prvoj postavi, talovi su u igru
K79
kud ce veća ubleha od cimirota cojk vec deceniju igra za repku dva pasa nije sastavio, kakvi li su to tek talovi jbt
celikze
Dzematlija
I meni se gade ti talovi, ali druze, protiv Francuske je imao 100% tacnih dodavanja od kojih je vecina bila prema naprijed.
ratip irats
Statustika je jedno, a teren drugo. Po statistici trebo je Dzeko dati dva gola, a ne Smajo! Vazno je da pobjeđujemo, to je u sportu najvaznije.
cogoH
Ma ni na terenu ni nikako taj igrac ne zasluzuje da igra , mnogo mnogo boljih im , on i loncar mogu samo vezat kopacke drugima
En1s
Sad Prcica poslati na teren jer ce nam on vjerovatno biti kao pjanic(organizator igre).
19211921
Nama je organizator igre Ahmedhodzic
Blibra
Jadni mi ako nam je on organizator igre, dobar je defanzivno ali mu je dodavanje ubjedljivo najveca mana u igri
Len
Nisu ovo lose vijesti, mislim zao mi je covjeka a kao igraca pojacat ce nas , izostanak.
Bulle
Što ne mogu ovih debilskih komentara...ako ti se ne sviđa BiH i njeni fudbaleri idi navijaj za Srbiju, Hrvatsku...****la te statistika i svi fudbaleri i navijači BiH!!
BogatiDijasporac
@Bulle Evo ja navijam za BIH, srcem i dusom, i Bogu sam zahvalan sto Cimirot nece igrati. Katastrofalna utakmica protiv Kazahstana, fulao realno nemoguce ... Najslabija karika u timu.
cogoH
E sad vise sansi dajem nasoj reprezentaciji, cimirota drugacije ne bi niko izbacio, a lik ima ststistiku ko pjanic u barci...
gallardo.la
Neznalice, Cimirot u cijeloj karijeri nije zabio par golova. Velik posao on radi na terenu
K79
koji posao npr !? pogledaj njegovu statistiku i ocjene , već godinama jedan od najslabije ocijenjeni igrača u našem timu, nemam ništa protiv momka al je stvarno čudno koliko se gura taj momak već godinama ko god selektor bio
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.