Petev jutros dobio veoma loše vijesti

Cimirot neće igrati

Petev jutros dobio veoma loše vijesti

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra u gostima protiv Ukrajine.

Zmajevi će u Lvivu večeras odmjeriti snage protiv selekcije Ukrajine, a utakmica se igra sa početkom u 20:45 sati.

Bh. reprezentativci jučer su odradili posljednji trening pred ovu utakmicu, a jutros je Petev dobio loše vijesti.

Naime, iz našeg tabora potvrdili su da Petev večeras neće moći računati na Gojka Cimirota koji će propustiti utakmicu protiv Ukrajine zbog povrede.

Nakon urađene magnetne rezonance, jutros je kod Cimirota definitivno potvrđeno djelomično napuknuće mišića stražnje lože potkoljenicem te je bilo jasno da on večeras ne može igrati.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Cimirot će zbog ove povrede biti van terena oko tri sedmice, te bi se trebao naći na spisku narednog mjeseca kada nas čeka finiš kvalifikacija i mečevi protiv Ukrajine i Finske.

Treba dodati da su jutros pristigli i rezultati jučerašnjih PCR testiranja, te su svi igrači i članovi stručnog štaba negativni na virus COVID-19.

Top Komentari

cogoH
E sad vise sansi dajem nasoj reprezentaciji, cimirota drugacije ne bi niko izbacio, a lik ima ststistiku ko pjanic u barci...
11 7
Len
Nisu ovo lose vijesti, mislim zao mi je covjeka a kao igraca pojacat ce nas , izostanak.
7 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi