Gol Lulića u velikoj pobjedi Lazija u Firenci
Foto: epa.eu

Odlična partija bh. reprezentativca

Gol Lulića u velikoj pobjedi Lazija u Firenci

Lazio našeg Senada Lulića u sedmom kolu italijanske Serije A upisao je gostujuću pobjedu nad Fiorentinom, a susret je završen rezultatom 2:0. 

Do prvog pogotka Rimljani su došli u 38. minuti, kada je Canderva pokazao zavidan pregled igre i poslao odličnu loptu za Đorđevića kojem nije bilo teško matirati golmana Fiorentine. 

Domaći tim svim naporima pokušavao je u nastavku utakmice  doći do izjednačenja, a najbolju šansu za to imao je u 51. minuti Aquilani, ali lopta je pogodila desnu stativu.

Lazio je u sudijskoj nadoknadi drugog poluvremena uspio povisiti prednost, a strijelac je bio Lulić koji je u današnjem susretu bio jedan od boljih pojedinaca u redovima Lazija. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.