Golčina u Mostaru!

Plemići idu prema tituli

Golčina u Mostaru!

E. Škorić

U Mostaru se igra derbi 26. kola Premijer lige između Zrinjskog i Sarajeva, a domaćin je poveo već u 15. minuti.

Nakon niza neuspješnih pokušaja, Janković postiže sjajan gol u 15. minuti, pa Plemići dolaze do vodstva protiv gostiju iz Sarajeva.

Jankovićeva bomba je primakla Zrinjski tituli, a veliki broj navijača stigao je na stadion u nadi da će je večeras proslaviti.

Podsjećanja radi, Zrinjskom je neophodna pobjeda da sedam kola prije kraja osigura sedmu titulu, nakon što je drugoplasirani Tuzla City remizirao na Tušnju protiv Borca (0:0).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dodajmo još da je Jankovićev gol drugi u šestom meču ovog kola Premijer lige. Prvi je postigao Filip Arežina iz slobodnjaka protiv Širokog u pobjedi Leotara.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ecosport
Sta ce njanjajevo nego izgubit od svih malo boljih ekipa. Njihove zrtve su samo Rudar, Radnik, Leotar.
3 11
Ajax11
Ljep gol, ali šta da radiš kada mi imamo sljepog Hebiboviča , frajer sa 5 metara u korner zastavicu
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije