Golijada u duelu Intera i Zenita, Spalletti potvrdio ostanak Icardija i Perišića

Novosti iz Intera

Golijada u duelu Intera i Zenita, Spalletti potvrdio ostanak Icardija i Perišića

E. Škorić

Sjajan meč odigrali su Inter i Zenit, a ova provjera završena je neriješenim rezultatom 3:3.

Inter i Zenit su u fazi priprema, još uvijek ekipe nisu kompletirane, ali ono što su nam italijanski i ruski klub večeras priuštili je svakako vrijedno pažnje.

Candreva, Icardi i novajlija Martinez bili su strijelci az Inter, dok su za Zenit pogađali Noboa, Mak i rezervista Hernani.

Meč se igrao u Pisi, a svi prisutni se nisu pokajali što su dva sata proveli na tribinama omalenog stadiona.

Trener Luciano Spalletti je također prije ovog meča navijače obradovao kada je rekao da će Icardi i Perišić, koji je uz Brozovića na zasluženom odmoru, ostati u klubu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Razgovarao sam s Ivanom, sada je malo umoran, ali je obećao doći na pripreme. Nije mi ni u jednom trenutku rekao da želi da ode, baš kao ni i Icardi, tako da vjerujem da će njih dvojica biti u timu i naredne sezone", poručio je Spalletti.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi