Golman Olimpije uoči duela sa Zrinjskim: Cilj je jasan, a to je prolaz dalje

Golman Olimpije uoči duela sa Zrinjskim: Cilj je jasan, a to je prolaz dalje

A. Beganović

U okviru 2. kola kvalifikacija Evropa lige danas će u Ljubljani snage odmjeriti domaća Olimpija i mostarski Zrinjski.

U redovima slovenačke ekipe su oprezni, no ipak vjeruju da mogu do 3. pretkola. Jedan od onih koji poziva na oprez je i mladi golman Žiga Frelih.

"Pred nama je vrlo važna utakmica na koju moramo biti u potpunosti fokusirani. Cilj je jasan, to je prolaz dalje i nadamo se pozitivnom rezultatu. No, svjesni smo da utakmica neće biti lagana", izjavio je mladi golman Olimpije.

Frolih je istakao da je reprezentativna pauza bila od velike koristi za njega i saigrače.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Reprezentativna pauza nam je bila vrlo korisna. Većina igrača je zajedno radila 14 dana i mislim da smo usvojili mnoge trenerske ideje. Nismo za vikend pobijedili Muru ali smo, prije svega, u fazi odbrane bili na visokom nivou. Moramo popraviti neke stvari u napadu i mislim da ćemo onda izgledati sjajno", zaključio je Frelih

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Gazi lazne mostarce
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi