Golman Olimpije zna šta napraviti sa igračem koji krade vrijeme

Nervoza nakon 0:2

Golman Olimpije zna šta napraviti sa igračem koji krade vrijeme

Olimpije je jučer na svom terenu neočekivano poražena od Triglava (0:2).

Imala je Olimpija priliku da se trijumfom dodatno odlijepi prvim pratiocima, ali na kraju su slavili gosti iz Kranja za koje je gol postigao i bh. fudbaler Armin Ćerimagić.

Nakon poraza svi u taboru Olimpije su, opravdano, bili razočarani, a nervoza se mogla vidjeti i u toku same utakmice, naročito u finišu kada su gosti čestim izležavanjem 'krali' vrijeme.

U 87. minuti tako je zabilježena i nesvakidašnja scena čiji su glavni akteri kapiten Olimpije Nejc Vidmar i gostujući fudbaler Marten Gert Wilmots, inače sin nekadašnjeg selektora Belgije Marca Wilmotsa.

Belgijanac se nakon jednog blažeg kontakta uhvatio za nogu i sjeo na teren, nadajući se vjerovatno da će time potrošiti još koji minut, ali onda je neočekivano iz šesnaesterca dotrčao golman Olimpije, zgrabio ga i izvadio sa terena.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Pogledajte...

Top Komentari

Samo_Realan
Usto odmah ja bi mu crveni dao
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi