Golman Partizana zamalo postigao eurogol

Da je ovo ušlo...

Golman Partizana zamalo postigao eurogol

Iskusni golman Partizana Vladimir Stojković mogao se proslaviti na utakmici Partizana i Napretka, koja je odigrana u srijedu.

Partizan je gubio sa 1:0 od autsajdera iz Kruševca, a u četvrtoj minuti sudijske nadoknade imao je korner. Kako više nije bilo vremena za čekanje, Stojković je napustio svoj gol i preselio se na potpuno drugu stranu terena u namjeri da pomogne svojim saigračima da dođu do izjednačenja.

I zaista je malo nedostajalo da se upiše u strijelce s obzirom da je nakon prekida lopta došla baš do Stojkovića, koji je sa dvadesetak metara šutirao iz prve i stavio na prave muke kolegu na golu Napretka.

Ipak, lopta na veliko razočarenje navijača Partizana nije završila u mreži, ali je njihov tim u posljednjim trenucima nadoknade ipak uspio poravnati na 1:1 i tako se spasiti poraza.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Bitno je spomenuti da Vladimir Stojković na početku svoje karijere nije bio golman već fudbaler, što se i dalo primijetiti u ovoj situaciji iz koje bi velika većina veznjaka sa naših prostora šutirala "nebu pod oblake".  

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi