Golman San Josea postigao bizaran autogol, ali ovo nije prvi put da pravi katastrofalne greške
Dallas je poveo nakon što je Vega postigao autogol

U periodu od par mjeseci je postigao dva autogola

Golman San Josea postigao bizaran autogol, ali ovo nije prvi put da pravi katastrofalne greške

S. Pašalić
Teme:

U američkoj MLS ligi su sinoć odigrane dvije utakmice.

Obje utakmice su završile rezultatom 2:2, ali gledatelji na meču između San Jose Earthquakesa i FC Dallasa su vidjeli komičan autogol kojim su gosti stigli do vodstva.

Naime, igrač domaćih je vratio svom golmanu Danielu Vegi loptu, a on ju je pokušao uštopati, međutim umjesto toga lopta mu je prošla kroz noge i ušla u gol.

Ovo nije prvi put ove sezone da Vega pravi katastrofalne greške. On je nedavno u duelu protiv Los Angelesa promašio kompletnu loptu i omogućio je Carlosu Veli da gostima donese vodstvo od 0:1 u osmoj minuti meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi