Golman Valencije ostao bez teksta: Lionel Messi još jednom pokazao svoju genijalnost

Pa, kako je prošla lopta?

Golman Valencije ostao bez teksta: Lionel Messi još jednom pokazao svoju genijalnost

Endin Čaušević

Barcelona je sinoć remizirala protiv Valencije (2:2) na Camo Nou, a domaći su poraz izbjegli zahvaljujući Lionelu Messiju.

Valencia je i mala vodstvo od 2:0 nakon pola sata igre, no nisu uspjeli to da sačuvaju. Barcelona je do kraja meča došla do remija na krilima Lionela Messija koji je postigao oba gola za domaći tim.

Posebno impresivan bio je drugi gol argentinskog čarobnjaka kojeg je postigao u 64. minuti. Messi je još jednom uspio da fudbalsku javnost ostavi bez teksta nevjerovatnim udarcem i golom iz skoro bezopasne situacije.

Nakon utakmice u čudu je bio i golman gostiju Neto koji je imao nekoliko fantastičnih odbrana na utakmici. Neto je priznao da nije očekivao da će Messi šutirati, te da nije uopšte znao kuda je lopta mogla proći. No, Messi je našao put za nju do mreže i još jednom pokazao svoju genijalnost.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi