Golmana "nokautirala" stativa, zahvaljujući saigraču spriječena tragedija

Drama u Portugalu

Golmana "nokautirala" stativa, zahvaljujući saigraču spriječena tragedija

O. Lekić

Duel 7. kola portugalskog fudbalskog prvenstva između Portimonensea i Sportinga (4:2) obilježila je prava drama u kojoj su glavne uloge imali golman Sportinga Romaina Salina i njegov saigrač Sebastiana Coatesa.

Naime, prilikom jedne intervencije golman Sportinga je udario glavom u stativu. No, na njegovu sreću u blizini je bio Coates koji je vidio da se Salin onesvijestio, te mu je domah otvorio usta i izvadio mu jezik.

U isto vrijeme je gestikulirao klupi da što prije pošalju liječničku pomoć. Brza reakcija Coatesa i liječničke službe spriječila je teže posljednice.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Naježio sam se
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi