Gomezu je dosadilo da sluša Gasperinija, njegove navode je demantovao dokazima

Sukob i dalje traje

Gomezu je dosadilo da sluša Gasperinija, njegove navode je demantovao dokazima

A. Čaušević

Alejandru Gomezu su vrata Atalante zatvorena sve dok na klupi sjedi Gianpiero Gasperini.

Sukob trenera i fudbalera traje već neko vrijeme, a generalni dojam je da Gasperini ovog puta neće popustiti pogotovo nakon podrške klupskog rukovodstva.

"Gomez se nije adaptirao, s moje strane je isključivo bilo s tehničke strane, vezni red je ispaštao i morao sam napraviti izbor da se pomogne de Roonu i Freuleru", kazao je Gasperini nakon visoke pobjede nad Lecceom.

To opravdanje se uopšte nije svidjelo Gomezu koji se oglasio na društvenoj mreži Instagram.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Omaleni Argentinac je objavio niz klipova na kojim se vidi kako je ove sezone igrao na niz pozicija na centru te je uvijek bio blizu saigrača i nudio im se kao pravo rješenje.

Gomez je ljetos odbio bogatu ponudu iz Saudijske Arabije da bi ostao u Atalanti, nekoliko mjeseci kasnije primoran je da traži izlaz, ali klub iz Bergama ne želi da ga pusti besplatno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi