Gonzalo Higuain uspio napustiti Italiju!

Pronašao način

Gonzalo Higuain uspio napustiti Italiju!

Admin Čaušević

Čini se da su strah i panika zavladali u taboru Juventusa nakon što su Daniele Rugani i Blaise Matuidi zaraženi koronavirusom. 


Italija je najzaraženija evropska zemlja koronavirusom. Iz tog razloga italijanska vlada je proglasila vanredno stanje, ali bez obzira na ozbiljnost situacije mnogi se pridržavaju naredbi nadležnih organa.

Igrači Stare dame su više od sedam dana u kućnom karantinu, a Gonzalu Higuainu je izgleda dosadio život u samoizolaciji pa je tražio način da napusti Torino i Italiju, piše La Repubblica.

Ovaj list navodi kako je i iskusni Argentinac sinoć uspio otputovati u rodnu Argentinu. Na torinskom aerodromu zaustavila ga je policija, ali nakon što im je pokazao certifikat da je negativan na koronavirus dozvoljeno mu je da napusti zemlju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S obzirom da su letovi iz Italije blokirani, Higuain se na kraju do rodne Argentine prebacio preko Španije i Francuske.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti