Bivši saigrač uvjeren da bi Ronaldo mogao u MLS: David Beckham je David Beckham i ima veze
Foto - EPA

Silvestre vjeruje da će CR doći

Bivši saigrač uvjeren da bi Ronaldo mogao u MLS: David Beckham je David Beckham i ima veze

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo i sa 35 godina igra fantastično u dresu Juventusa.

CR i dalje dominira, pa mu je rukovodstvo Stare dame iz Torina odlučilo ponuditi novi ugovor i to do ljeta 2024. godine.

Međutim, italijanski mediji tvrde kako će Ronaldo već u ljeto 2021. godine napustiti Juve i karijeru će nastaviti u MLS-u, gdje je navodno već postigao dogovor s Davidom Beckhamom i njegovim Interom iz Miamija.

Da bi Ronaldo mogao završiti u MLS-u uvjeren je i njegov nekadašnji saigrač iz Manchester Uniteda Mikael Silvestre.

"Beckham ima odličnu priliku da dovede vrhunske igrače u Miami jer je on David Beckham. Ima kontakte i sasvim sigurno ćemo vidjeti velike igrače u Inter Miamiju. Ronaldo je jedna od opcija", rekao je Silvestre.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sigurno je da bi odlazak u MLS bio itekako veliki marketinški potez i za Cristiana, te bi mogao da pristane i na nešto manju platu u Interu, jer bi sa strane imao ogromnu zaradu.

Ipak, vidjet ćemo šta će se desiti narednog ljeta i hoće li CR karijeru nastaviti u MLS-u.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi