Fudbaler Rome traži pomoć na društvenim mrežama: Ako znate bilo šta o ovom automobilu
Foto - EPA

Gonzalo Villar se požalio

Fudbaler Rome traži pomoć na društvenim mrežama: Ako znate bilo šta o ovom automobilu

M. Šljivak

Fudbaler Rome Gonzalo Villar (23) zatražio je pomoć na društvenim mrežama nakon što je njegovim roditeljima ukraden automobil.

Španskom fudbaleru su roditelji stigli u posjetu i parkirali su automobil Fiat 500 Abarth ispred kuće u kojoj igrač Rome živi.

Međutim, pred polazak kući u Španiju, automobila u dvorištu nije bilo. Ukraden je tokom noći, a Villar je pomoć zatražio na društvenim mrežama.

"Neko je ukrao automobil mojim roditeljima dok je bio parkiran ispred kuće. Trebali su se vratiti u Španiju ujutro, ali automobila nije bilo. Ako znate nešto bio bih vam zahvalan", napisao je Villar.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mladi fudbaler Rome ove sezone ne dobija previše šanse za igru od Josea Mourinha.

U Seriji A 23-godišnji fudbaler još uvijek nije imao minutažu, a odigrao je samo 11 minuta protiv Trabzonspora u Konferencijskoj ligi.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rebel29
Ko da su im Mclarena ukrali oj sirotinje hahahaahahahah
4 3
dinass
Samo su navijaci Lacia ovo mogli uraditi,ko bi drugi ukrao Fiata???
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi