Goran Brkić našao novi angažman

Nakon odlaska iz Olimpije

Goran Brkić našao novi angažman

Nekadašnji fudbaler Mladosti iz Doboja kod Kaknja Goran Brkić nije dugo tragao za novim angažmanom.

Brkić je od ljeta 2017. godine do danas nosio dres Olimpije, s kojom je osvojio jedan naslov prvaka i dva trofeja Kupa, ali u međuvremenu došao je kraj njegovoj epizodi u Sloveniji.

U dogovoru s rukovodstvom Olimpije odlučio je Brkić raskinuti saradnju i potražiti novi izazov, a svoju karijeru na kraju će nastaviti u Kazahstanu, u klubu po imenu Taraz.

Sa Tarazom je Brkić, kako je saopšteno iz kluba, potpisao jednogodišnji ugovor.

Za vrijeme igranja na premijerligaškim terenima Brkić je uživao reputaciju jednog od najboljih veznih igrača u BiH, što mu je uostalom bilo i donijelo transfer u Olimpiju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi