21

Komentari (21)

Adohordas
Realno i dobri smo ko nam igra
delapenja
Sefe predugo cekamo da vidimo neki igru koja dolikuje Sarajevu ,sezona je davno pocela,izgovori ne postoje,imamo i vise bodova nego sto zasluzujemo
epson
Nisi ti za Sarajevo
hz_033
Prvih 20 minuta su igrali, bukvalno izdominirali i onda stali. Nije valjda da se kondicija svela na 20 minuta Sabljicu ?!?
visokohz
Nema s tobom napretka,nažalost
Malmi_Suomi
Brena je Brena a tri puta su tri puta. Pa ja. Naprijed Sarajevoooooooooooo
user1632694594
Katastrofa....
user1571956549
Ma jok ba odlicnoooo.... Samo dok se uigraju i prestanu patiti hehe hahahahah
Alpasinacxx
Ma realno nije to neki nivo igrača. Dokaz Milanović i Ramović vsčeras. Bili standardni u Sarajevu i Želji u Posušju zadnjih 20 min ulaze.
zgembo.popuslic
Dok ti izgradis ekipu eto ti kraj sezone i onda opet sve ispocetka
PRESEDAN
Živa istina,ne mogu da vjerujem šta ovaj priča.
user1571956549
Tooo Sablicu legendooo.... Uigraj se do 2025 i usreci pitarice He he he malo vam fali phahhahaha
GiS
Mogu misliti pacenika za tastaturom kako redom ide po objavama najtrofejnijeg kluba u BiH, i klikce "h" i "a"
user1571956549
Ma cuj najtrofejniji phahahahahahha e eto ti me orosvijetli ahahahahahha
Ajax11
14 dana priprema za ovu sramotu! Uvijek isti izgovori od njega, nismo spreni, novi igraci još ne mogu igrati zbog papira, sada su evo tu i opet nismo spremni….
user1583493513
NOVI TRENER MORA DOCI TANKO SARAJEVO ODAVNO NE GLEDAM OPCIJA 1 . HADZIBGIC AKO HOCEMO BITI VELIKI 2. TRIVUNOVIC ZELJAN DOKAZIVANJA 3. BERBEROVIC DAJTE MOMKU NEK PROBA BOLJI E BITI OD OVOG LEVATA
Ajax11
Kakav Berberovic , nije Sarajevo klub gdje ti trenere probavaš ! Ali Sablic nije dorastao da vodi Sarajevo! Igraci su danas izgledali ko da su se prvi put sastali da igraju zajedno! A za to je trener odgovoran!
pjanke.sa
@Ajax11 definitvno je ovome noga ako ne pobijedi Zrinjski. Ali losa je igra, to se mora popraviti. I non stop povrijedjen ovaj, povrijedjen onaj; pa hobote gdje je taj trener kondicioni, sta rade oni na pripremama??!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.