Goražde pregazilo Budućnost

Pobjeda Goražda

Goražde pregazilo Budućnost

Midhat Šljivak

Fudbaleri Goražda su u 25. kolu Prve lige dočekali Budućnost iz Banovića, a na kraju su slavili uvjerljivu pobjedu od 4:1.

Geca je u 17. minuti doveo Goražde u vodstvo, ali je radost domaćih navijača trajala samo tri minute, jer je Idrizović pogodioza 1:1.

Međutim, do poluvremena je domaći tim postigao još dva gola. Geca je u 25. minuti pogodio za 2:1, da bi Dupovac u prvoj minuti nadoknade povećao na 3:1.

Nakon šest minuta igre u nastavku Čakar je pogodio za 4:1 i tu je bio kraj svim nadanjima gostiju. Ovaj rezultat je bio i konačan.

Prva liga FBiH, 25. kolo:

Goražde - Budućnost 4:1 (Geca 17', 25', Dupovac 45+1', Čakar 51' / Idrizović 20')

GORAŽDE: Radić, Dupovac, Dučić, Drljević, Hiroš, Geca, Kozica, Šuntić, Mirković, Jahić, Čakar.

BUDUĆNOST: Lugavić, Čehajić, Đezić, Idrizović, Aljukić, Pirić, Smajlović, Mahmutović, Demirović, Zulić, Džinić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi