Gordi Albion ima novog kapitena?

Napadač Tottenhama

Gordi Albion ima novog kapitena?

...

Napadač Tottenhama, Harry Kane je danas otkrio da će prihvatiti ponudu saveza da postane novi kapiten fudbalske reprezentacije Engleske.

Harry Kane je u nekoliko navrata ove sezone nosio kapitensku traku svog Tottenhama sa kojim je na kraju završio na drugom mjestu tabele Premiershipa.

On je u ovoj sezoni ponio i laskavu titulu najboljeg strijelca lige, a da znaju to cijeniti pokazali su u Nogometnom savezu Engleske, gdje su mu ponudili da u narednom periodu nosi kapitensku traku svog nacionalnog tima.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Kane je prošao sve selekcije Gordog Albiona gdje sveukupno postigao 22 pogotka, a kada je u pitanju samo A-selekcija, tu je u 17 nastupa postigao pet pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi