Osim posjetio bh. klub, a iz kluba poručili: Hvala ti šefe!

Poseban dan za sve u ovoj ambicioznoj fudbalskoj sredini

Osim posjetio bh. klub, a iz kluba poručili: Hvala ti šefe!

Haris Zilić

FK Gornji Rahić je danas imao poseban dan.

Ovaj mali i ambiciozni klub iz TK-a, posjetio je Amar Osim, legendarni trener sarajesvkog Željezničara.

Uprava i domaćini nisu krili zadovoljstvo nakon Osimove posjete.

"Danas nas je posjetio Amar Osim, legendarni trener sarajevskog Željezničara i najtrofejniji trener Bosne i Hercegovine. Nakon zajedničkog ručka uputili smo se na naš stadion. Gospodin Osim nije krio oduševljenje nakon što je obišao kompleks SRC Rahić te nam je poželio mnogo sreće uz poruku da nastavimo sa dosadašnjim radom. Hvala šefe", poručili su iz FK Gornji Rahić.

🔥 𝗔𝗠𝗔𝗥 𝗢𝗦𝗜𝗠 • Danas nas je posjetio Amar Osim, legendarni trener sarajevskog Željezničara i najtrofejniji trener Bosne i...

Posted by FK Gornji Rahić on Tuesday, June 8, 2021

Top Komentari

Matic
E blago njima a i nama svima kada nam ovakvi lopovi nesto znace u zivotu. Sin osudjenog kriminalca koji je prodao Zelju i izbacio ga u nizi rang!
1 15
Alpasinacxx
Sprema se da preuzme klupu?
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti