Na polufinalnim mečevima Kupa TK je bilo  dramatično, jedan susret dobio i treće poluvrijeme

Poznati su finalisti

Na polufinalnim mečevima Kupa TK je bilo dramatično, jedan susret dobio i treće poluvrijeme

A. Čaušević

Oba polufinalna susreta Kupa Tuzlanskog kantona riješena su boljim izvođenjem penala.

Mladost je u Solini bila domaćin Svatovcu. Poslije 90 minuta je bilo 2:2, da bi gosti bili bolji u penal seriji sa 5:6.

Za domaće su pogađali Mešić i Alagić, dok je dvostruki strijelac za pobjednički tim u regularnom vremenu bio Kukić koji je u 87. minuti uspješno zabio penal za 2:2.

Preokret na Studencu. Golom Almira Mešića naša Mladost je povela 2 - 1. Samo Mladost! Samo Solina!

Posted by FK Mladost Solina on Wednesday, June 2, 2021

Mladost iz Kikaća je golom Mujakonovića vodila na gostovanju kod Gornjeg Rahića kojem je Mehmedović donio izjednačenje za 1:1.

Oglasi

Domaći su skoro sat vremena igrali s igračem manje nakon što je isključen kapiten Ibrišimović. Poslije penala Mladost je slavila sa 5:6.

Nakon susreta iz Gornjeg Rahića su prozvali glavnog sudiju utakmice saopštenjem s naslovom: "Sabrana djela Reada Mehanovića."

"Sjećate li se prije par dana urnebesnog videa iz Seone kada je priznat gol ekipi Seone iako je naš golman odbranio i loptu izbacio u korner!? Ista sudijska trojka sa te utakmice u sastavu Read Mehanović, Dževad Vrbić i Fikret Bačić danas je sudila KUP utakmicu i napravila novi cirkus.

U sljedećih par dana objavit ćemo video sa spornim momentima današnje utakmice.
Ove sezone Read Mehanović sudio nam je sedam utakmica i pokazao našim igračima vjerovali ili ne čak 7 crvenih kartona i dosudio protiv naše ekipe 3 penala.
Gospodin Read Mehanović zajedno sa Dževadom Vrbićem delegiran je na utakmicu koju igramo u nedjelju u Mionici protiv Bosne.

Ovim putem obavještavamo javnost ukoliko ne dođe do promjene sudijske trojke odnosno dvojke u Mionici naša ekipa neće ni putovati u Mionicu.

Također, naš klub obavijestit će federalni savez i na taj način se pridružiti većini klubova Druge lige FBiH (Gradini, Radničkom Lukavac, Prokosovićima, Odžaku, Dinamu Donja Mahala, itd), da nam gospodin Read Mehanović i Dževad Vrbić ne sude više utakmice", naveli su iz ovog bh. niželigaša.

Top Komentari

user1604155860
Dosta je vise kriminalaca u sportu.Javna je tajna da gospodin Mehanovic vec deset godina mesetari po fudbalskim terenima niko da ga zaustavi dokle tako trazite da neko izgubi glavu zbog budale.Zasto N.S. NE REAGUJE NA OVOLIKE PRITUZBE SVIH KLUBOVA.
3 0
Husrefbeg22
Nije mi jasno ko pusta takve sudije idiote da sude. Njih treba krivicno goniti.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi